'Breaking Bad' Yıldızı Aaron Paul 'Westworld'ün Üçüncü Sezonunda Yer Alacak

15.09.2018 12:25
'Breaking Bad' Yıldızı Aaron Paul 'Westworld'ün Üçüncü Sezonunda Yer Alacak

Breaking Bad'le Emmy ödülü kazanan aktör Aaron Paul, HBO dizisi Westworld'ün kadrosuna girdi. Karakter detaylarına ilişkin bilgiler ise şimdilik gizli tutuluyor.

 

Eski Breaking Bad yıldızı, Emmy ödüllü Aaron Paul'ün sevilen dizi Westworld'ün kadrosuna katıldığı onaylandı. Oyuncu dizide düzenli olarak rol alacak ancak karakterin ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor. Paul, ikinci sezonda unutulmaz bir role sahip olan Giancarlo Esposito'nun ardından Westworld'de yer alacak ikinci Breaking Bad oyuncusu olacak. Esposito, Breaking Bad'de Gus Fring rolüyle büyük ün kazanmıştı. 

 

Paul'ün dahil olduğu Westworld, izleyicilerin ilk iki sezonda aşina olduğundan oldukça farklı bir yer olacak. Özellikle ikinci sezonla birlikte dizide bildiğimiz her şey alt üst olmuştu. İzleyicilerin ilk 20 bölüm boyunca tanıdığı ev sahiplerinin çoğu ya öldü ya da parktan ayrıldı. Ev sahipleri arasında yer alan en bilindik isimler şimdilerde insanlığa karşı çok farklı duygular besliyor. Paul ise böyle bir ortamda diziye giriş yapacak. Dizinin showrunner'ları Lisa Joy ve Jonathan Nolan, üçüncü sezon için dizide "radikal bir değişim" vaadediyorlar. Paul şimdilerde Apple için antolojik bir dizi olan Are You Sleeping dizisinin ilk sezonunu çekiyor. Kendisi daha önce Hulu dizisi The Path'te başrol ve yapımcı olarak yer almıştı.