'Captain America' Rolüne Veda Eden Chris Evans'a, Robert Downey Jr.'dan Cevap Geldi

06.10.2018 23:49
'Captain America' Rolüne Veda Eden Chris Evans'a, Robert Downey Jr.'dan Cevap Geldi

"Avengers 4"ün Eylül ayından beri Atlanta'da süren son çekimlerini tamamlayan Chris Evans, seriye ve canlandırdığı karaktere veda niteliğinde duygusal bir mesaj paylaştı. Iron Man rolüyle tanınan Robert Downey Jr.'ın cevabı ise gecikmedi...

 

Geçtiğimiz günler Avengers oyuncuları için oldukça duygusal geçti. Bir çoğu MCU Birinci Evre'den bu yana Marvel karakterlerini canlandırıyor ve çok uzun süredir de birlikte çalışıyorlar. Orijinal Avengers üyeleri birbirlerine o kadar yakınlar ki ortak bir dövme bile yaptırmışlardı. Çekimleri sonunda tamamlanan Avengers 4'ün ardından veda etmenin tüm oyuncular için zor olduğu tahmin edilebilir. Chris Evans, geçtiğimiz sekiz senedir canlandırdığı Captain America rolüne Avengers 4 çekimlerinin ardından veda etti. Bu veda MCU hayranları arasında infial yarattı çünkü Captain America, Infinity War'un ardından sağ kalan karakterlerden biriydi ve son filmde yaşayıp yaşamayacağı bilinmiyordu. Yine de uzun süredir hayranlar arasında Iron Man ve Captain America'nın MCU'ya veda edeceği dedikoduları dolaşıyordu.

 

 

Evans, Twitter'da paylaştığı mesajda "Resmi olarak Avengers 4 sahnelerimi bitirdim. En basit tarifle duygusal bir gündü. Son 8 yıldır bu rolü oynamak bir onurdu. Kameranın önünde, kameranın arkasında ve izleyicilerin arasındaki herkese bıraktıkları anılar için teşekkür ederim. Sonsuza kadar minnettarım." dedi. Robert Downey Jr. ise daha sonra Evans'ın duygusal tweet'ine yanıt verdiği bir paylaşımda Toy Story'den Woody ve Buzz'ın bir posterini paylaşarak, "Hepimiz şehrin gerçek şerifinin kim olduğunu biliyoruz."dedi. Posterde Buzz, Iron Man zırhında; Woody ise kırmızı, beyaz ve mavi Kaptan Amerika takımıyla görünüyor. Posterde yer alan "Infinity War ve Ötesine..." cümlesi ise hem Avengers'a, hem de Pixar animasyonuna gönderme yapıyor.

 

 

Iron Man ve Captain America, 2008 ve 2011'de yayınlanan ilk filmlerinden beri MCU'nun ana kahramanlarıydı. Oyuncular da oynadıkları karakterler kadar ikonik hale geldi. Çoğu zaman ikisi arasında bir seçim yapmak zordu. MCU filmlerini bu karakterlerden bağımsız olarak hayal etmek neredeyse imkansız ama gerçek şu ki Marvel hayranları çok yakında bununla yüzleşmek zorunda kalacak. Avengers: Infinity War kahramanlarının hangilerinin Marvel'ın Dördüncü Evre'sine geçiş yapacağı bilinmese de Black Panther, Doktor Strange ve Örümcek Adam'ın solo filmleri için hazırlıklar devam ettiği için bu karakterlerle ilgili endişe etmeye gerek yok. Sıradaki Marvel filmi olan ve bizlere yeni bir karakteri tanıtacak olan Captain Marvel ise 8 Mart 2019'da vizyona girecek.