Charlie Day Filmi 'El Tonto'ya Yıldız Yağmuru!

24.10.2018 18:20
Charlie Day Filmi 'El Tonto'ya Yıldız Yağmuru!

Charlie Day'in ilk yönetmenlik denemesi olan "El Tonto"ya yıldızlar akın etti.


Çekimleri Pazartesi günü Los Angeles'ta başlayan filme "Crazy Rich Asians"la yıldızı parlayan Ken Jeong, "The Pianist" ile Oscar kazanan Adrien Brody, "Goodfellas"tan Ray Liotta ve "Vikings"ten Travis Fimmel dahil oldu. Daha önce duyurulduğu üzere kadroda Breaking Bad'in Hank'i Dean Norris ile "Devious Maids"ten Edy Ganem de yer alıyordu.

 

Ünlü komedi oyuncusu Charlie Day, başrolünü üstlendiği ve bir Hollywood komedisi olacak filminde, büyük şöhret kazanıp sonra bunu kaybeden aptal ve duyma-konuşma engelli bir adamı canlandıracak. Kadroda ayrıca “Underworld” serisinin yıldızı Kate Beckinsale, Oscar adayı John Malkovich, “Horrible Bosses”ta Charlie Day ile birlikte izlediğimiz Jason Sudeikis, Altın Küreli Edie Falco ve Jillian Bell de yer alıyor. Filmde Liotta bir film yapımcısına hayat verirken; Ganem'in Day’in canlandıracağı karakterle bi aşk ilişkisi olacak. Beckinsale yıldız adayı bir Hollywood oyuncusunu, Sudeikis ise Day’in karşılaştığı bir yönetmeni canlandıracak.

 

Charlie Day'in senaryosunu da yazdığı filmin yapımcılığını Armory Films ve Metalwork Pictures birlikte yapıyor. Day, hali hazırda çok beğenilen “It’s Always Sunny in Philadelphia” dizisinin yıldızlarından biri. Kendisi dizinin de yazarlığını ve yapımcılığını yapıyor. El Tonto'nun vizyon tarihi ise şimdilik bilinmiyor.