Idris Elba ve Tilda Swinton, George Miller’ın ‘Three Thousand Years of Longing’ Filminin Kadrosuna Katıldı

25.10.2018 22:50
Idris Elba ve Tilda Swinton, George Miller’ın ‘Three Thousand Years of Longing’ Filminin Kadrosuna Katıldı

Idris Elba ve Tilda Swinton, detayları Amerikan Film Market'te duyurulacak olan yeni George Miller filmi “Three Thousand Years of Longing”in kadrosuna katıldı.

 

2015 senesinde “Mad Max: Fury Road” ile Oscar Ödül Töreni'ne damgasını vurup altı dalda ödülleri toplayan Miller, yeni filminin geliştirme aşamasını sürdürüyor. Miller kendi senaryosundan yöneteceği filmin prodüksiyonunu Doug Mitchell ile birlikte yapacak. Kadroya ilk olarak Idris Elba ve Tilda Swinton gibi iki ünlü ismin katıldığı duyuruldu. Elba şu anda Dwayne Johnson ve Jason Statham ile “Hızlı ve Öfkeli” spinoff'u “Hobbs and Shaw” filmini çekiyor. Kendisini ayrıca “Cats” müzikalinin film uyarlamasında Macavity rolüyle de izleyeceğiz. Swinton ise en son Luca Guadagnino'nun yönettiği kült İtalyan korku filmi “Suspiria”nın yeniden çevriminde yer aldı.

 

Miller şimdiye kadar dört “Mad Max” filmini yönetmiş ve “Mad Max: The Wasteland” isimli beşinci bir filmi planladığını açıklamıştı. “Three Thousand Years of Longing”in prodüksiyonunun önümüzdeki sene başlaması bekleniyor. Yani uzunca bir süre yeni bir Mad Max filmi izleyemeyeceğiz. Başarılı yönetmen daha önce “Happy Feet” ile en iyi animasyon filmi dalında Akademi Ödülü'nü kazanmış ve “Lorenzo’s Oil”, “Babe” ve “Mad Max: Fury Road” filmleriyle beş kere de Oscar adayı olmuştu.