Kara Komedi Filmi 'Snow Ponies'in Kadrosu Şekillenmeye Başladı

31.10.2018 03:28
Kara Komedi Filmi 'Snow Ponies'in Kadrosu Şekillenmeye Başladı

Jon Bernthal, Evan Peters, Charlie Plummer ve Josh Gad, aksiyon/kara komedi türündeki "Snow Ponies"in başrollerini paylaşacak.


Film, gizemli bir paketi ait olduğu yere götürmek için haydutlarla dolu, tehlikeli topraklarda yola çıkan yedi sert adamdan oluşan bir ekibin macerasını konu alacak. Kadro için seçilen isimler ise şimdilik oldukça ilgi çekici. Film, "Baby Driver", "Deadpool 2" ve "Black Panther" gibi filmlerde ikinci birim yöneticisi olan Darrin Prescott tarafından yönetiliyor. Senaryo ise "The Post" filminin senaristi Pat Healy imzasını taşıyor.

 

2006 yılından beri geliştirilmekte olan proje, aynı tarihli Black List senaryosundan uyarlandı. 2017 senesinde Gerard Butler'ın da filme dahil olduğu açıklanmıştı. Filmin yapımcılığını 87Eleven, Nickel City Pictures ve Entertainment One birlikte üstleniyor. Jon Bernthal, şu anda "Ford V Ferrari"nin çekimlerini sürdüyor, kendisi daha sonra "Widows"da yer alacak. "American Horror Story" yıldızı Evan Peters, "X-Men: Dark Phoenix"in yıldızlarından biri. Plummer, "Clovehitch Killer" ve "Gully" filmleriyle beyaz perdede yer almaya hazırlanırken, Gad'ın programında "Frozen 2" ve "Artemis Fowl" gibi yapımlar bulunuyor.