'Pokémon Detective Pikachu' Filminin Altyazılı Fragmanı Çıktı

12.11.2018 21:06

Detective Pikachu isimli oyundan uyarlanan "Pokémon Detective Pikachu" filminden ilk altyazılı fragman paylaşıldı. Sevimli pokémon Pikachu'yu filmde Ryan Reynolds seslendiriyor.


Pokémon hayranları sıkı durun! Pokémon'un yirmi senedir dünyayı kasıp kavuran animesi, oyunları ve filmlerinin ardından, ilk kez olarak live-action filmi de hayranlarla buluşmaya hazırlanıyor. Ryan Reynolds tarafından seslendirilen, konuşan bir Pikachu'nun başrolünde olduğu Warner Bros. filmi 10 Mayıs 2019'da vizyona girecek. 2015 yapımı Goosebumps’ın da yönetmeni olan Rob Letterman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Letterman ve Guardians of the Galaxy ile Captain Marvel gibi Marvel yapımlarının senaristi Nicole Perlman birlikte yazdı. Filmde Reynolds’a, Justice Smith, Ken Watanabe, Kathryn Newton ve Karan Soni gibi isimler eşlik ediyor. 

 

Hikaye, dedektif Harry Goodman'ın gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Goodman'ın 21 yaşındaki oğlu Tim babasına ne olduğunu öğrenmek için araştırmalar yapmaktadır. Harry'nin soruşturmaya yardımcı olmak isteyen eski pokémon ortağı Detective Pikachu ise kendini bir dedektif olarak kanıtlamak istemektedir. Pokémon dünyasında hiçbir insan ve pokémonun yapamayacağı şekilde, konuşarak birbirleriyle iletişim kurabilen Tim ve Pikachu, gizemi çözmek için heyecan verici bir maceraya çıkar. İnsanların ve pokémonların hiper-gerçekçi bir live-action dünyasında yan yana yaşadığı, modern bir metropol olan Ryme Şehri'nin neon ışıklı sokaklarında ipuçlarını kovalar, farklı bir dizi pokémonla karşılaşır ve şok edici gerçeği ortaya çıkarırlar. Bu öyle bir gerçektir ki, dünyalarındaki barışçıl birlikteliği yok edebilir ve bütün pokémon evrenini tehdit edebilir...