J.K. Simmons Yeni ‘Veronica Mars’ Dizisinin Kadrosuna Katıldı

18.11.2018 22:44
J.K. Simmons Yeni ‘Veronica Mars’ Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Oscar'lı yıldız J.K. Simmons, dizide Neptune kasabasının zengin sakinlerinden birinin işbirlikçisi olan eski bir hükümlüyü canlandıracak.


Sevilen dizi Veronica Mars'ın Hulu için yapılan yeniden çevriminin kadrosuna Oscar ödüllü aktör J.K. Simmons da katıldı. Simmons dizide Clyde Prickett adındaki eski bir hükümlüyü oynayacak. Clyde, haraç toplama suçundan 10 yıl boyunca hapis cezasına çarptırılır ve Neptune'un emlak zengini Big Dick Casablanca hapse girdiğinde kendisine koruma ve işbirliği teklif eder. Clyde hapisten çıkıp özgür bir adam olduktan sonra da eski Casablanca'nın kirli işlerini yapmaya devam eder. 

 

Simmons sekiz bölümlük yeni Veronica Mars projesine katılan yeni isimlerden sadece biri. Dizinin yeni yüzleri arasında Dawnn Lewis, Patton Oswalt, Clifton Collins Jr. ve Izabela Vidovic bulunuyor. Veronica Mars'ın eski yıldızları Kristen Bell, Enrico Colantoni, Jason Dohring, Percy Daggs III, Francis Capra, Ryan Hansen, Max Greenfield ve Daran Norris de kadroya dönüyorlar. Dizinin yeni sezonu, bahar tatili sırasında Neptune adlı tatil kabasında öğrencilerden birinin öldürülmesi üzerine Dedektif Veronica'nın göreve çağırılmasını konu alıyor. 

 

Simmons, Damien Chazelle'in Whiplash filmindeki rolüyle 2014 yılında Oscar kazandı. Kendisini 21 Kasım'da vizyona girecek olan The Front Runner'da Hugh Jackman'la birlikte izleyeceğiz. Ünlü oyuncu ayrıca Aralık ayında prömiyer yapacak olan Counterpart dizisinin ikinci sezonunda da yer alıyor. Hulu henüz Veronica Mars'ın yayın tarihini belirlemedi. Orijinal dizi üç sezon boyunca UPN ve CW kanallarında ekrana gelmiş ve 2004 ile 2007 yılları arasında 60'tan fazla bölüm çekilmişti.