Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi 'Emanet'in Kadrosu Büyüyor

21.11.2018 14:30
Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi 'Emanet'in Kadrosu Büyüyor

Cem Yılmaz'ın başrolünde olduğu Karakomik Filmler serisinin üçüncü filmi Emanet'in kadrosu genişliyor. Serinin ilk iki filmi olan Kaçamak ve 2 Arada'nın kadrosunda yer alan yıldız isimlerden sonra, Emanet için de birbirinden ünlü oyuncular bir araya geliyor.

 

Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan serinin üçüncü filminde Cem Yılmaz'a; Arif V. 216 ve Pek Yakında filmlerinde de yer alan Çağlar Çorumlu, şimdilerde Kadın dizisiyle ekranlarda olan Özge Özpirinçci, Çukur dizisinin Cumali'si Necip Memili, Ufak Tefek Cinayetler'den Tülin Özen'in eşlik edeceği biliniyordu. Kadroya son katılan isimler ise Tansu Biçer, Emin Gürsoy, Saba Tümer, Uğur Serhan ve Celil Nalçakan oldu.

 

Komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz Nisan ayında yeni film serisi "Karakomik Filmler"in müjdesini vermişti. "Kaçamak" ve "2 Arada" isimli bağımsız hikayelere sahip altmış dakikalık ilk iki film, sinemalarda "2 film birden" şeklinde arka arkaya gösterilecek. Filmler 18 Ocak 2019 tarihinde vizyonda olacak. Emanet ve serinin henüz ismi belli olmayan dördüncü filmi ise 2019'un Mart ayında gösterim yapacak.