Stranger Things Yıldızı David Harbour 'Dhaka'da Chris Hemsworth'e Katılıyor

26.11.2018 15:55
Stranger Things Yıldızı David Harbour 'Dhaka'da Chris Hemsworth'e Katılıyor

David Harbour, Russo Kardeşler'in yapımcılığını yaptığı aksiyon filmi 'Dhaka'da Chris Hemsworth'le birlikte yer alacak.


Netflix için çekilen film, 'Kaptan Amerika' rolüyle tanınan Chris Evans için dublörlük yapan Sam Hargrave'in ilk yönetmenlik denemesi olacak. Stranger Things'teki Jim Hopper rolüyle tanıdığımız David Harbour, Dhaka'da Chris Hemsworth'ün karşısında rol alacak. Bir aksiyon gerilim filmi olan Dhaka'nın yapımcılığını Avengers: Infinity War yönetmenleri Joe ve Anthony Russo üstleniyor. Joe Russo tarafından yazılan senaryo, bir iş adamının oğlunu kurtarmak için işe alınan Rake adlı bir paralı askeri merkezine alır. Hemsworth filmde Rake rolünü oynayacak. 

 

Filmde, küçük bir çocuk kötü niyetli uyuşturucu lordları arasındaki bir savaşta piyon haline gelir. Çocuğun kçırılması ve dünyanın bir ucuna götürülmesinin ardından, onu kurtarması için paralı asker Tyler Rake işe alınır. Rake, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan yaralı bir adamdır ve zaten ölmek istediği için bu ölümcül bir görevi kabul eder. Harbour filmde gizli planları olan bir başka paralı askeri canlandıracak. Bu ay Hindistan ve Endonezya'da yapımına başlanan projenin çekimleri Mart ayına kadar devam edecek.

 

Harbour, Stranger Things'de canlandırdığı Şerif Jim Hopper rolüyle iki sezonda iki Emmy adaylığı ve bir Altın Küre adaylığı kazandı. Kendisini Nisan ayında çizgi roman uyarlaması Hellboy ile beyaz perdede göreceğiz. Ayrıca Stranger Things'in üçüncü sezonu, yeni Suicide Squad filmi ve Black Mass'te de yer alacak.