Sandra Bullock ve Netflix Yeniden Birlikte Çalışıyor

24.01.2019 05:30
Sandra Bullock ve Netflix Yeniden Birlikte Çalışıyor

Sandra Bullock, "Bird Box"tan sonra Netflix'le yeni bir proje için bir araya geliyor. Bullock, platformda yayınlanacak “Reborn” isimli filmin yapımcılığını üstlenecek. 


"The Lego Batman Movie” filminin yönetmeni Chris McKay, çizgi roman uyarlaması olan "Reborn"un yönetmen koltuğuna oturacak. Stephen King'in en başarılı uyarlamalarından olan “It”in yapım şirketi Vertigo Entertainment da, Bullock'la birlikte yapımcılar arasında yer alıyor. Sandra Bullock en son 2018'in en başarılı Netflix filmlerinden biri olan "Bird Box"ın başrolünde oynamıştı. Platformun açıklamasına göre, film seksen milyonu aşkın kullanıcı tarafından izlendi. 

 

Mark Millar ve Greg Capullo tarafından yaratılan “Reborn”, Manhattan'daki bir hastanede ölen yaşlı bir kadına odaklanıyor. Yaşlı kadın, ölümünün ardından Adystria'nın isimli dünyada yeniden doğar. Bu dünyada ejderhalar arasında iyi ve kötülüğün ebedi savaşı verilmektedir. Fakat kendisi etrafında olup bitenlere aldırmadan kendisinden önce ölmüş olan kocasını aramak için yola çıkar. 

 

"Reborn", Millarworld bünyesindeki altı bölümlük bir çizgi roman serisi. Netflix, 2017 yılında Kick-Ass, Kingsman ve Old Man Logan gibi karakter ve hikayelerin yaratıcısı Millar tarafından kurulan çizgi roman yayıncılık şirketi Millarworld'ü satın almıştı. Şirketin yayınladığı çizgi romanlardan hangilerinin platform için uyarlanacağı şimdilik bilinmiyor. Fakat Millarworld’ün karakterlerini temel alan filmler, TV ve çocuk dizileri geliştirileceği açıklandı. "Reborn"un kadrosu henüz belirlenmedi. Yönetmen McKay ise en son “The Lego Movie 2: The Second Part”ın yapımcılığını üstlendi. Film 8 Şubat'ta vizyona girecek.