Yeni Ghostbusters’ın Kadrosundaki İsimler Belirlenmeye Başladı

04.03.2019 17:21
Yeni Ghostbusters’ın Kadrosundaki İsimler Belirlenmeye Başladı

1980’lerin sevilen filmlerinden Ghostbusters’ın yeni kadrosunda Finn Wolfhard ve Carrie Coon’un yer alacağı haberi geldi.


Orijinal Ghostbusters filmlerinin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman’ın filmin yönetmenliğinin yanında, Gil Kenan ile birlikte senaryosunda da çalıştığı Sony yapımının 2020 yazında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Filmin çalışmaları büyük bir gizlilik içinde yürütülse de, yeni Ghostbusters'ın bekar bir annenin hayatının çevresinde şekilleneceği konuşuluyor. Carrie Coon’un, Finn Wolfhard’ın annesini canlandıracağı filmde, bu anne-oğulun bildiğimiz Ghostbusters ekibiyle bağlantısının nasıl kurulacağı ise merak konusu…

 

Sinemaseverlerin merakla beklediği film daha şimdiden tartışmalara da konu olmaya başladı. Bunun sebebi ise, filmin, 2016 yılında Paul Feig yönetmenliğinde çekilen versiyonunun yok sayılarak çekilecek olduğuna dair söylentiler… 2016 yapımı Ghostbusters’ın başrol oyuncularından Leslie Jones ve filmin yönetmeni Paul Feig, filmleri ile gurur duyduklarını ve filmin yok sayılmasının büyük bir saygısızlık olacağını düşündüklerini bir açıklama yaparak dile getirmişlerdi.

 

80'lerin efsanevi fantastik filmi Ghostbusters'ın yeniden çekimine, Aklı Havada, Juno, Genç Yetişkin, İşçi Bayramı gibi yapımların yönetmeni olan Jason Reitman, sevilen Netflix dizisi Stranger Things’in yıldızı Finn Wolfhard ve Kin, Avengers: Sonsuzluk Savaşı, Dul Kadınlar gibi yapımlarda yer alan Carrie Coon ile sağlam bir ekip kuruluyor gibi görünüyor.

 

2020’de beyaz perdede seyirciyle buluşacak olan film, sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.