Captain Marvel’in Gişe Başarısı

11.03.2019 23:20
Captain Marvel’in Gişe Başarısı

8 Mart 2019 tarihinde vizyona giren Marvel Sinematik Evreni'nin üyesi Captain Marvel, yılın en iyi ikinci açılışına 403 bin seyirciyle imza attı.


Marvel Sinematik Evreni filmlerinden, solo kadın kahraman filmi Captain Marvel, 8 Mart Cuma günü vizyona girmesinin ardından hafta sonu, 402.845 izleyiciyle buluştu. Bu gişe rakamıyla Captain Marvel, yılın en iyi ikinci gişe açılışını yapmış oldu. Aynı zamanda, Marvel Sinematik Evreni yapımları arasında gişe başarısı açısından İlk üçte yer alan Avengers: Infinity War, Avengers: Age of Ultron ve Captain America: Civil War’dan sonra Türkiye’deki en iyi dördüncü açılışa sahip olma şansını da yakaladı.

 

Brie Larson'ın Carol Danvers yani Captain Marvel'a hayat verdiği süper kahraman filminde, Dünya iki farklı uzaylı ırkının istilası altındadır ve bu felaketi durdurabilecek güce sahip tek kahraman Captain Marvel'dır. 

 

Captain Marvel'ın liderliği göğüslediği yeni haftada, ikinci sırayı ise geçen haftanın lideri Öldür Beni Sevgilim aldı. Üçüncü sırada onları takip eden film ise Organize İşler Sazan Sarmalı oldu.