Mel Gibson Ve Sean Penn’li The Professor and the Madman’den Fragman

15.03.2019 11:00

Başrollerini Mel Gibson Ve Sean Penn'in paylaştığı 29 Mart 2019’da vizyona girecek olan The Professor and the Madman’den yeni bir fragman geldi.


Filmde Mel Gibson, hayalindeki projeyi gerçekleştirmek için yılmadan çalışan Profesör James Murray’i canlandırıyor. Profesörün hayalıi 10.000 kelimelik Oxford İngilizce Sözlüğü’nün ilk baskını yayımlamaktır. Yoğun çalışamalarına devam ederken profesöre ummadığı bir yerden, tehlikeli hastaların da tutulduğu bir akıl hastanesinden destek gelir. Akıl hastanesinde yatmakta olan Sean Penn’in hayat verdiği Dr. William Chester Minor, profesöre 10.000 kelimelik bir çalışma ulaştırır. Bu vesile ile yolları keşisen ikilinin hikayesini konu alan filmin yönetmenliğini Apokalipto ve Brave New World yapımlarından tanıdığımız İran asıllı yönetmen Farhad Safina üstleniyor.

 

Güçlü oyuncu kadrosuylada dikkatleri üzerine çeken filmde, Sean Penn ve Mel Gibson’a Natalie Dormer, Jeremy Irvine, Ioan Gruffudd, Jennifer Ehle, Aidan McArdle ve Brandan Patricks gibi ünlü isimler de eşlik ediyor.

 

Gerçek bir hikayeden esinlenen The Professor and the Madman, gerilim ve dramı aynı anda sinemaseverlere sunacak. Merakla beklenen yapım 29 Mart’da beyaz perdeyle buluşacak.