Aaron Paul'den, Breaking Bad Hayranlarını Üzecek Açıklama

18.03.2019 23:13
Aaron Paul'den, Breaking Bad Hayranlarını Üzecek Açıklama

Sevilen dizi Breaking Bad’in, Jesse Pinkman'ı Aaron Paul'den uzun zamandır çekileceği söylentileri olan dizinin devam filmi hakkında açıklama geldi.


Sun Valley Film Festivali’nde gerçekleşen söyleşide, ünlü aktöre söylentileri kulaktan kulağa yayılan film hakkında sorular yöneltildi. Soruları, şakacı bir dille yanıtlayan Paul; "Daha önce de Han Solo olacağımı duymuştum." diyerek söylentileri doğrulamadı. Breaking Bad’e bir devam filmi çekilmesi durumunda, yapımda yer almayı isteyeceğini de belirten Aaron Paul, (SPOİLER) dizinin ana karakteri Walter White’ın Breaking Bad'in televizyon versiyonunun sonunda ölmesi nedeniyle, filmin kendi canlandırdığı Jesse Pinkman’la alakalı olması gerektiğini de vurguladı.

 

2008’den 2013’e kadar Amerikan AMC kanalında yayınlanan ve ciddi bir hayran kitlesi bulunan Breaking Bad'in bir devam filminin çekileceği ve filmin Netflix'te prömiyer yapacağı duyurulmuştu. 

 

Sevilen dizinin konusu ise, kimya öğretmeni olan, yüksek zekalı aile babası Walter White’ın akciğer kanseri olduğunu öğrenmesinin ardından yaşadıkları idi. Ailesinin, kendi ölümünün ardından maddi olarak rahat edebilmesi için bir çeşit uyuşturucu olan metamfetamin üretmeye başlayan Walter White’ın hikayesini oldukça sürükleyici bir dille ele alan dizi, olay kurgularıyla izleyiciyi etkisi altına almış, Altın Küre ve Emmy de dahil olmak üzere birçok da ödül kazanmıştı.

 

Sevilen dizinin devam niteliğindeki  filmini bizler de dizinin hayranları gibi heyecanla bekliyoruz.