Gizemli Christopher Nolan Filminin Oyuncu Kadrosu Oluşmaya Başladı

21.03.2019 12:41
Gizemli Christopher Nolan Filminin Oyuncu Kadrosu Oluşmaya Başladı

Christopher Nolan’ın henüz ismi dahi açıklanmayan yeni filminin kadrosuna dair haberler gelmeye başladı.

 

Bahsi geçen, henüz ismi açıklanmayan filmin başrolünde Spike Lee'nin yönettiği Oscar adayı film BlackKkKlansman’daki performansıyla Altın Küre adaylığına hak kazanan John David Washington olacak.

 

John David Washington ile başrolü paylaşacak isim ise Twilight ve Harry Potter filmleri ile yıldızı parlayan yakışıklı aktör Robert Pattinson olacak. Pattinson, Twilight’ın ardından The Lost City of Z, Good Time ve High Life gibi yapımlarda da yer alarak kendisini kanıtlamıştı.

 

Başlangıç, Prestij, Kara Şövalye ve Akıl Defteri gibi  yapımlardan tanıdığımız ünlü yönetmen Chistopher Nolan’ın yeni filminde yer alacağı duyurulan bir diğer isim ise Dul Kadınlar, Galaksinin Koruyucuları 2, Macbeth, Everest ve Muhteşem Gatsby yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Debicki oldu.

 

Çok fazla detayı yayınlanmamasına rağmen, gerilim, dram ve aksiyon ögelerinin harmanlanacağı bir film olması beklenen yeni Christopher Nolan filminin çekimlerinin 2020 yılında tamamlanması ve  17 Temmuz 2020’de vizyona girmesi bekleniyor.