Call Me by Your Name’in Devam Filmi Kararsızlıklarla Boğuşuyor

22.03.2019 11:16
Call Me by Your Name’in Devam Filmi Kararsızlıklarla Boğuşuyor

Geçtiğimiz yıl 4 dalda Oscar adaylığına layık görülüp "En İyi Uyarlama Senaryo" Oscar’ına kucak açan Luca Guadagnino filmi Call Me by Your Name’in devam filminde Armie Hammer’ın olup olmayacağı merak konusu oldu.


Sevilen film Call Me by Your Name‘in devam filminin çekileceği bir süredir konuşulanlar arasındaydı. Filmin sevilen karakteri Oliver’a hayat veren Armie Hammer da ikinci filmin çekilmesi konusunu destekler nitelikte açıklamalarda bulunmuştu. Call Me by Your Name filminin yönetmeni Luca Guadagnino’nun da ikinci film için çalışmalara başladığı ve hazırlıklarına hız verdiği konuşulanlar arasında yer alıyordu.

 

Ancak, Armie Hammer’ın yeni açıklaması sinemaseverleri şaşırttı. Daha önce Gece Hayvanları, Mayın, Son Portre, Kod Adı: U.N.C.L.E gibi yapımlarda izlediğimiz ve bu hafta vizyona girmesi beklenen ancak ertelenen Hotel Mumbai’de de izleyeceğimiz Armie Hammer, Call Me by Your Name'in ilk filmiyle aynı tadı ve hissi yaratacak bir filmin çekilmesinin mümkün olmadığını belirten bir açıklama yaptı. Bu sebeple devam filminde yer alıp almamak konusunda kararsız olduğunu da belirten aktör, kafaları karıştırdı.

 

Call Me by Your Name’in, çekilmesi planlanan devam filminin Armie Hammer ve Timothée Chalamet‘in hayat verdiği Oliver ve Elio’nun yıllar sonra yeniden bir araya gelmesini konu alacağı söyleniyordu. Fakat Armie Hammer’ın kararsızlığı senaryoyu da oldukça etkileyecek gibi görünüyor.