The Tomorrow Man, 22 Mayıs'ta Amerika’da Vizyona Girecek!

31.03.2019 17:33

The Tomorrow Man, 22 Mayıs 2019 tarihinde Amerika’da vizyona girecek.


Başrollerini The Crown, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Yıldızlararası, Bir Alışverişkoliğin İtirafları gibi yapımlardan tanıdığımız John Lithgow ve Halfway There, I’ll See You in My Dreams, Başımın Belası, Zor Baba serisi gibi yapımlardan tanıdığımız Blythe Danner’ın paylaştığı The Tomorrow Man’den ilk fragman yayınlandı. Merakla beklenen filmde başrol oyuncularına Derek Cecil, Katie Aselton, Sophie Thatcher, Eve Harlow ve Wendy Makkena gibi ünlü isimler de eşlik ediyor.

 

Film, Ed Hemster ve Ronnie Meisner’in hayatlarını ve birbirlerine aşık olma hikayelerini anlatıyor. Ed, yaşanmayacak olan bir felaket senaryosuna hazırlanarak ömrünü sürdürür ve gizli bir kıyamet odası hazırlarken, Ronnie ise hiçbir zaman kullanmayacağı eşyalar satın alıp onları depolayarak ömrünü geçirmektedir. Küçük bir kasabada yaşayan iki orta yaş üstü karakterin yolları kesişir ve birbirlerinin garip alışkanlıkları arasında, bir aşk doğar.

 

Romantik bir dram olan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini, ilk deneyimine imza atan Noble Jones üstleniyor.

 

Amerika’da 22 Mayıs 2019’da vizyonda yer bulacak olan filmin, ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netleşmedi. Filmden yayınlanan ilk fragmanı ise, yukardan izleyebilirsiniz.