Annabelle Comes Home’dan İlk Altyazılı Fragman Yayınlandı

01.04.2019 13:40

Annabelle serisinin merakla beklenen üçüncü filmi Annabelle Comes Home’dan, ilk Türkçe altyazılı fragman ve yepyeni poster hayranlarının beğenisine sunuldu.


Gişe rekortmeni gerilim filmi Korku Seansı’nın spin-off’u olarak başlayan Annabelle serisinin, üçüncü filmi sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Film, kötü ruhların var olup olmadığını araştıran Ed ve Lorraine Warren çifti, oyuncak bebek Annabelle’yi durdurabilmek için onu evlerine getirerek, bir odaya kapatmasının ardından yaşadıkları olayları konu alıyor. Ancak, Annabelle’i kapattıkları odada bulunan kutsal cam bile onu durdurmaya yetmez. Odadaki diğer kötü ruhları da uyandıran Annabelle ve yeni ortaklarının hedefinde ise çiftin 10 yaşındaki kızı Judy ve arkadaşları vardır.

 

Heyecanla beklenen korku filminin senarist ve yönetmenliğini serinin ilk iki filmi olan Annabelle ve Annabelle: Kötülüğün Doğuşu yapımlarından tanıdığımız Gary Dauberman üstleniyor. Filmin yapımcısı ise; yine serinin ilk filmlerinden ve Testere serisinden çok iyi tanıdığımız başarılı yapımcı James Wan. Oyuncu kadrosunda ise Mckenna Grace, Madison Iseman, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Katie Sarife ve Stephen Blackehart gibi isimlerin yer aldığı film 28 Haziran 2019 tarihinde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Filmin ilk altyazılı fragmanını yukarda, afişini ise aşağıda görebilirsiniz.