Domino’dan İlk Fragman ve Yeni Bir Poster Yayınlandı

08.04.2019 10:38

Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekecek olan Brian De Palma’nın yeni filmi Domino’dan ilk fragman ve poster sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Senaryosunu Petter Skavlan’ın kaleme aldığı Domino’nun oyuncu kadrosunda birkaç gün sonra 8. Sezonu ekranlarla buluşacak olan Game of Thrones'un Jaime Lannister’ı Nikolaj Coster-Waldau ve Melisandre’si Carice van Houten yer alıyor. Filmde Game of Thrones ikilisine Guy Pearce, Soren Malling, Paprika Steen, Nicolas Bro gibi isimler de eşlik ediyor.

 

Yaralı Yüz, Görevimiz Tehlike, Carlito’nun Yolu, Dokunulmazlar, Yılan Gözler gibi önemli yapımlardan tanıdığımız Brian De Palma’nın yönetmenliğini üstlendiği Domino; Kopenhaglı bir polis memurunun öldürülen ortağı için adalet arayışını konu alıyor. Katilin ararken, bir meslektaşı ile birlikte kendilerini iki taraflı oynayan bir CIA ajanı ile uğraşırken bulurlar. CIA Ajanı’nın amacı ise; ikiliyi kullanarak, düşmanların örgütüne ulaşmaktır. Artık polis memuru sadece adalet aramayacak, kendi hayatı için de savaşması gerekecektir.

 

İlk fragmanı yayınlanan Domino Amerika’da 31 Mayıs’tan itibaren internet üzerinden izlenebilecek. Ülkemizde ise hangi platformdan ve hangi tarihte izleyebileceğimiz konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Domino’nun ilk fragmanını haberin üst kısmında, posterini ise aşağıda bulabilirsiniz.