The Crown'da Prenses Diana’yı Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu!

10.04.2019 21:57
The Crown'da Prenses Diana’yı Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu!

Tüm dünyanın merakla takip etiği, Netflix için Sony Pictures Television tarafından üretilen ve İngiliz Kraliyet Ailesi’nin yaşamını konu alan ‘The Crown’ dizisinde, kraliyetin en dikkat çeken üyelerinden biri olan Galler Prensesi Diana’nın, 1997’de trafik kazasındaki ölümüne kadar olan taht macerasını canlandıracak kişi açıklandı: Şimdiye kadar birkaç yapımda küçük roller üstlenen Emma Corrin

 

Dizinin yapımcı kuruluşu Netflix geçtiğimiz ay, dördüncü sezonda diziye dahil edilmesi planlanan, Prenses Diana’yı canlandıracak bir oyuncu bulmak için kolları sıvamıştı. Anlaşılan sürecin sonuna gelindi ve 23 yaşındaki Corrin’in 2019'un sonunda dizinin çekimlerine Prenses Diana olarak dahil olacağını duyurdu. Dizinin senaristi Peter Morgan ise Corrin’in fazla keşfedilmemiş harika bir yetenek olduğunu, deneme çekimlerinde yönetmenlerinin her dediğini harfiyen ve başarıyla uyguladığını söyledi. 

 

Cambridge Üniversitesi’nden yeni mezun olan Emma Corrin ise “Prenses Diana’yı oynamak bana çok heyecan veriyor. O, bir ikondu ve dünyadaki etkisi hala sürüyor!” diyerek hissettiği gurur ve mutluluğu ifade etti. İngiliz edebiyatı ve drama eğitimi alan, gelecek vadeden genç oyuncu, 1960’larda geçen dedektif dizisi ‘Grantchester’ ve yakında vizyona girmesi planlanan ‘Misbehaviour’ filminin oyuncu kadrolarında da yer aldı.

 

Dizinin 4. sezonu 1976 yılında geçecek ve yeni sezonunda kadrosuna Olivia Colman, Helena Bonham Carter ve Tobias Menzies  gibi isimler de dahil olacak. The Crown'ın merakla beklenen 3. sezonu 2019 yılının sonlarına doğru; 4. sezonuysa 2020 yılında Netflix üzerinden yayınlanacak.