Captain Marvel’in Farklı Görünmesinin Sırrı Ne?

10.04.2019 22:29
Captain Marvel’in Farklı Görünmesinin Sırrı Ne?

25 Nisan tarihinde izleyiciyle buluşacak olan Avengers: Endgame’de fiziksel olarak farklı görünen bir Captain Marvel ile karşılaşacağız.


Merakla beklenen Avengers: Endgame’in yönetmeni Russo Kardeşler, yaptıkları bir röportajda Captain Marvel’in neden kendi filminde ve vizyona yeni girecek olan Avengers filminde farklı göründüğüne dair soruları yanıtladı.

 

Anthony ve Joe Russo karakterleri canlandıran bütün oyunculara, kahramanlarıyla ilgili söz hakkı verdiklerini belirtti. Ünlü yönetmenler oyuncuların karakterlerine ait saç ve makyaj konusunda fikirlerini belirtebildiklerini ve kendi seçimlerini yaptıklarını da ekledi. Marvel’in ilk kadın süper kahraman filminde Captain Marvel’e hayat veren Brie Larson’ın da kendi kahramanını daha iyi tanıyıp, değiştirip, geliştirdiğini söylediler. Ayrıca tıpkı Brie Larson gibi,  Scarlett Johansson'ın da film çekimlerinde saç ve makyaj tercihlerini kendisinin belirlediğini de açıkladılar.

 

25 Nisan tarihinde izleyiciyle buluşmak için geri sayıma başlayan Avengers: Endgame’den sadece birkaç ay önce 8 Mart 2019 tarihinde vizyona giren Captain Marvel, yılın en iyi ikinci açılışına 403 bin seyirciyle imza atmıştı. Aynı zamanda, Marvel Cinematic Universe yapımları arasında İlk üç; Avengers: Infinity War, Avengers: Age of Ultron ve Captain America: Civil War’dan sonra Türkiye’deki en iyi dördüncü açılışa sahip olma şansını da yakalamıştı. Bu verilerle, Avengers: Endgame’in gişesi de, film kadar merak konusu oldu.