Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile'den Yeni Bir Afiş Daha Yayınladı

14.04.2019 14:32
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile'den Yeni Bir Afiş Daha Yayınladı

Seri katil olmakla suçlanan Ted Bundy’nin yaşamını anlatan “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”dan yeni bir afiş daha yayınlandı. Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan ve olumlu eleştiriler alan film, 3 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak.

 

Amerika’nın çeşitli yerlerinde, 1974–1978 yılları arasında çok sayıda genç kadın faili meçhul şekilde öldürüldü ve bazılarına da tecavüz edildi. Bu suçlamalarla tutuklanan, uzun yıllar boyunca cinayetleri yok sayıp kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Ted Bundy’nin hayatı; Emmy ödüllü başarılı yönetmen Joe Berlinger‘ın önderliğinde Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile filmine konu oldu.

  

Film, Bundy’nin akıl almaz hayat hikâyesini, yıllardır onun hakkındaki suçlamalara inanmayı reddedip her daim Bundy’nin savunucusu olan uzun süreli kız arkadaşı Elizabeth Kloepfer’in bakış açısı ile inceliyor. Filmde Ted Bundy’i genellikle komedi ve müzikal filmlerdeki performansı ile tanıdığımız Zac Efron canlandırırken; sinema dünyasının gelecek vaad eden isimlerinden olan Lily Collins ise Elizabeth Kloepfer’ı canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Efron ve Collins’in yanı sıra John Malkovich, Jim Parsons, Haley Joel Osment, Kaya Scodelario gibi isimler de var.