Kevin Costner ve Diane Lane’li Let Him Go Kadrosu Genişliyor

16.04.2019 11:17
Kevin Costner ve Diane Lane’li Let Him Go Kadrosu Genişliyor

Prodüksyonuna baharda başlanması beklenen gerilim filmi “Let Him Go"nun oyuncu kadrosuyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor.


"Let Him Go"nun başrollerini daha önce “Man of Steel” ve "Batman v Superman: Dawn of Justice"de de birlikte izleme şansı bulduğumuz Diane Lane ve Kevin Costner ikilisi paylaşıyor. Daha önce Superman’in ebeveynleri rolünde izlediğimiz Lane ve Costner, yine evli bir çift olarak izleyici karşısına çıkıyor. Kevin Costner'ın emekli bir şerif, Diane Lane’in ise eşini canlandırdığı "Let Him Go"da çift, oğullarının ölümünün ardından, Montana’da yaşadıkları çiftlik evinden ayrılarak, torunlarını kurtarmak için bir yolculuğa çıkıyorlar. Varış noktalarına ulaştıklarında ise torunlarını elinde tutan ailenin, onu bırakmak gibi bir niyeti olmadıklarını görüyorlar.

 

Prodüksyonuna baharda başlanması beklenen, gerilim filmi “Let Him Go”da Diane Lane ve Kevin Costner’a Jeffrey Donovan, Lesley Manville, Will Brittain, Kayli Carter, Ryan Northcott, Ryan Bruce ve Caillou Pettis’in de eşlik edeceği resmi olarak açıklandı.

 

Merakla beklenen Let Him Go’nun yönetmen koltuğunda ise Monte CarloAile Bağları, Big Eden gibi yapımlardan tanıdığımız Thomas Bezucha oturuyor. Larry Watson’ın kitabından uyarlanan filmin senaryosunda da kitabın yazarına, filmin yönetmeni Thomas Bezucha eşlik ediyor.

 

"Let Him Go"nun 2020 yılında izleyici ile buluşması planlanıyor.