Charlize Theron Ve Seth Rogen’li Long Shot’tan Yeni Video!

22.04.2019 12:17

3 Mayıs 2019 tarihinde beyaz perdede izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Long Shot’tan yeni bir video yayınlandı.


Başrollerini Charlize Theron ve  Seth Rogen’in paylaştığı, Long Shot şsiz bir gazeteciyle, başkanlığa koşan güçlü bir kadının hayatlarının ikinci defa kesişmesinin öyküsünü konu alıyor. Merakla beklenen filmde Amerika Başkanlığı için hazırlanan Charlotte Field’e Charlize Theron; özgür ruhlu, işsiz gazeteci Fred Flarsky’e ise Seth Rogen hayat veriyor. Çok etkileyici, sofistike ve başarılı bir kadın olan Charlotte, Fred’in bakıcısı ve çocukluk aşkıdır. Charlotte’ın konuşmalarını yazması için ekibine aldığı Fred’in bu gösterişli hayata hiç alışık olması yetmezmiş gibi, ikiliyi sürpriz maceralar da beklemektedir.

 

Yeni bir videosu yayınlanan Long Shot’ta, Charlotte Field  yani Charlize Theronın gençliğini Aviva Mongillo canlandırırken,  ikiliye, June Diane Raphael, Alexander Skarsgård, Andy Serkis, Randall Park gibi oyuncular da eşlik ediyor.

 

Prömiyerini 9 Mart 2019’da South by Southwest Film Festivali’nde yapmasının ardından, 16 Mart 2019’da da Sun Valley Film Festivali’nde izleyicyle buluşan Long Shot’ın senaryosunu Dan Sterling kaleme alıyor. Filmin yönetmeni ise I’m Dying Up Here, Çılgın Bir Gece, Rush, Sıcak Kalpler gibi yapımlardan tanıdığımız Jonathan Levine üstleniyor.

 

3 Mayıs’ta izleyicisiyle buluşacak olan romatik komediden yayınlanan son videoyu yukardan izleyebilirsiniz.