Godzilla: King of Monsters'a Ait Yeni Bir Fragman Yayınlandı!

24.04.2019 00:21

İlk kez 1954 yılında sinemaseverlerin karşısına çıkan ve hayli beğeni alan Godzilla, bugüne kadar yapılmış pek çok versiyonun ardından şimdi de "Godzilla: King Of The Monsters" ile seyirciyle buluşacak. 30 Mayıs 2019’da vizyona girecek olan filme ait yeni bir fragman ve yeni bir poster yayınlandı.

 

Yapımcılığını Legendary Entertainment ve Warner Bros'un üstlendiği yeni nesil Godzilla filmine dair beklenti bir hayli yüksek ve filmin gişe rekorları kıracağı düşünülüyor. Çalışmalarınına devam eden Legendary ekibinin Twitter üzerinden "Kral sen çok yaşa!" tweetiyle paylaştığı poster, özellikle de Godzilla hayranları tarafından ilgiyle karşılandı.

 

35. Godzilla filmi olan “Godzilla: King of the Monsters”, seri içerisinde Hollywood stüdyolarında çekilen 3. film olma özelliğine sahip. 2014 yılında yayınlanan "Godzilla" filminin devamı olarak hazırlanan "Godzilla: King of the Monsters" filminde Godzilla'nın, üç başlı Ghidorah’a karşı vereceği savaş ele alınıyor. Elbette canavarlar arasında yaşanan bu olaylar, insanoğlunun hayatını da etkiliyor.

 

Yönetmenliğini Michael Dougherty'nin üstlendiği filmde, "Stranger Things" dizisinden tanıdığımız Millie Bobby Brown ve Emmy ödüllü Kyle Chandler gibi yetenekli oyuncular rol alıyor. 

 

Film, 31 Mayıs 2019'da vizyona girecek.