Avengers: Endgame Ekibinden, Marvel Serüvenlerini Özetleyen Şarkı

24.04.2019 21:01

Avengers: Endgame filminin vizyona girmesine bu kadar az zaman kalmışken, Marvel Stüdyoları da tanıtım çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Öyle ki, yeni çıkan bir video,  özellikle serinin sevenlerini daha da mest etti ve dikkatleri bir kez daha filme yoğunlaştırdı. Film ekibinin bir araya gelerek Marvel Sinematik Evreni’ndeki maceralarını özetlediği şarkı için hazırlanan klip yayınlandı.

 

Geri sayımın devam ettiği bu günlerde "Avengers: Endgame" ekibi The Tonight Show with Jimmy Fallon programına konuk oldu. Billy Joel’in “We Didn’t Start The Fire” şarkısının Sinematik Evren için uyarlandığı videoda, çizgi roman sayfalarıyla Marvel yıldızlarının bir araya geldiği bir video ile de her şeyin başladığı andan "Avengers Infinity War"a gelene kadarki süreç içerisinde yaşananlar özetlenmiş oldu.

 

Şarkıyı seslendirilenler arasında; Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Paul Rudd, Jeremy Renner, Brie Larson ve Danai Gurira gibi isimler yer alıyor. 

 

Bu dikkat çeken çalışma ile Marvel hayranlarının bıkmadan defalarca dinleyebileceği bir şarkı da yaratılmış oldu. Klibin en sonunda ise Marvel efsanesi Stan Lee gözüküyor. Bu vesileyle, Marvel ekibi bir kez daha Stan Lee’yi anmış oldu.