Aladdin Filminden Naomi Scott’lı Görseller Paylaşıldı

29.04.2019 18:17
Aladdin Filminden Naomi Scott’lı Görseller Paylaşıldı

Heyecanla beklenen “Aladdin” filminin vizyona girmesine bir aydan daha az zaman kala, tanıtım faaliyetleri hızla sürüyor. Bu tanıtım faaliyetleri çerçevesinde, filmden yeni görseller yayınlandı.


Usta yönetmen Guy Ritchie’nin yönetmen koltuğunda oturduğu “Aladdin” 24 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek. Uyarlama bir film olan ve live-action tekniği ile çekilen film; Agrabah pazarlarından yiyecek çalarak geçinmesine rağmen altın gibi bir kalbi olan Aladdin'in hayatını konu alıyor. Aladdin’in hayatı Harikalar Mağarası'nda bulduğu sihirli lamba ve 3 dileğini gerçekleştirecek lamba cini ile tamamen değişir! Aladdin'in, babası tarafından başka biriyle evlendirilmeye zorlanan Prenses Jasmine'e kavuşmaya çalışacağı eğlenceli macerasında Aladdin'e Mısırlı oyuncu Mena Massoud, masalın ikonik karakteri mavi cin Genie'ye Will Smith ve Aladdin'in büyük aşkı Prenses Jasmine'e ise Naomi Scott hayat veriyor.

 

Filmden yayınlanan son görsellerde, “Marslı”, “Limonata Ağzı”, “Power Rangers” ve “The 33” yapımlarından tanıdığımız Naomi Scott’u, Prenses Jasmine olarak görüyoruz.

 

24 Mayısta sinemaseverlerle buluşacak olan “Aladdin” filminden yayınlanan son görselleri aşağıda bulabilirsiniz.