Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (3 Mayıs 2019)

09.05.2019 12:12

3 Mayıs 2019 haftasında 3’ü Türk yapımı toplam 8 film vizyona giriyor.


High Life

Bir grup suçlu, uzayda geçecek olan bir üreme deneyinde denek olma görevini kabul eder. Ancak bulundukları geminin kozmik ışın fırtınasına maruz kalması sebebiyle, kendilerini daha önce hesap edilemeyen bir durumun içinde bulurlar.

 

Alem-i Cin 2

İlk filmde, ortadan kaybolan ve cinler alemine hapsedildiği düşünülen Yeliz’in izine rastlanamaz. Polis bu kayboluştan Salih Hoca’yı sorumlu tutar. Sorgu esnasında ortaya çıkan olaylar ile polis memuru Yakup’un oğlu Yusuf’un yaşadığı paranormal olaylar arasında benzerlikler vardır. Polis memurunun oğlu da cinlerin saldırısı altındadır. Polis Yakup’un zor bir karar vermesi gerekmektedir.   

           

Suikastçı

“The Assassin's Code”, çocukken babasının adının karıştığı bir skandal nedeniyle yeni bir soruşturmada yer alan taze polis Michael’in mücadelesini konu alıyor.

 

Şeytan Göz

Genç bir kadın babası öldüğünde, doğduğu kasabaya geri döner. Ancak babasının ölümü oldukça gizemlidir ve genç kadın sorularına cevaplar ararken lanetli bir tılsım bulur. Çok geçmeden tılsımın karanlık güçlere sahip olduğunu ve en büyük dilekleri gerçekleştirebildiğini keşfeder; ancak bunun karşılığında iki ölümcül şeytan kadının peşine düşecektir.

 

Şampiyonlar

Profesyonel bir basket takımı koçu, mahkemenin verdiği 90 günlük zorunlu hizmet cezası olarak, zihinsel engelli oyunculardan oluşan bir takımı çalıştırmasının hikayesini konu alan filmde, başta hiç istemese Koç Marco, zamanla takımına alışacak ve mükemmel uyumu yakalayacaklardır.

 

Çifte Hayatlar

Çifte Hayatlar, başarılı yayınevi yöneticisi Alain ve ünlü yazar Leonard’ın değişen dünyaya ayak uydurma gayretlerini oldukça eğlenceli bir dille beyaz perdeye taşıyor. Leonard son kitabını bitirmiştir ancak, gelişen teknolojiye yetişmekte zorlanmaktadır. Bi yandan teknolojiye, bir yandan da orta yaşın getirdiklerine ayak uydurmaya çalışırken eşleri de farklı bir şekilde bu denkleme dahil olmuşlardır.

 

Eksi Bir

Eksi Bir, bedeninin yarısı felçli olan Şemsi ile Şemsi'nin yolunun kesiştiği zabıtaların hikâyesini konu alıyor.

 

Kaos

Birbirini tanımayan, hepsinin de farklı dertleri olan Süleyman, Şeyh Abdullah ve Saffet’in yolları bir şekilde kesişir. İşledikleri günahlardan kaçan bu üç kişi, çıkan fırtına nedeniyle aynı mağaraya saklanırlar. Heyelanla çıkışları kapanan mağarada ölmeyi beklerken, bu üç günahkârın vicdani hesaplaşmaları başlar.

 

İyi Seyirler Dileriz....