Johnny Depp'li 'Waiting for the Barbarians'dan İlk Kare

06.05.2019 15:11
Johnny Depp'li 'Waiting for the Barbarians'dan İlk Kare

Yönetmen koltuğunda Ciro Guerra’nın oturduğu, Johnny Depp’in Albay’a hayat verdiği İtalyan-ABD ortak yapımı “Waiting For Barbarians” filmine ait ilk görsel yayınlandı.

 

En son “Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald” filmindeki çalışmasından haberdar olduğumuz Depp, çok yakında J.M. Coetzee'nin aynı isimdeki romanının uyarlama filmi olan “Waiting For Barbarians”da görünecek. Ciro Guerra'nın yönettiği filmde, baskın olan ile ezilen arasındaki mücadeleye şahit olacağız. 

 

Hikâye gereğince Depp, sınır ötesinde "barbarlar" olarak anılanları yakalamak için özel kuvvetlere öncülük eden katil Albay Joll'u oynayacak. Depp ve emrindekiler, yakaladıkları insanlara akıl almaz işkenceler uygulayarak onları cezalandırmayı seçecek.

 

Öte yandan filmde rol alan bir diğer güçlü isim Robert Pattinson ise barbarlarla mutabık kaldığı varsayıldığı için ihanetle suçlanan Magistrate'in yerine geçmesi istenen emir subayı Mandel rolünü oynayacak. Mandel, Sulh Mahkemesi'ne gönderilirken terfi etmesi karşılığında bir seçim yapmak zorunda bırakılacak.

 

Filmin ana hikayesini ise, Albay Joll'un Mandel'in kararını nasıl etkileyeceği sorusu ve eski Sulh Hakimi'nin olaylar karşısındaki tutumu oluşturuyor.

 

Farklı hikâyesi ile merakla beklenen filmin, 2020 yılında vizyona girmesi planlanıyor.