Gerilim Filmi “Crawl”dan Yeni Bir Afiş Paylaşıldı

16.05.2019 17:21
Gerilim Filmi “Crawl”dan Yeni Bir Afiş Paylaşıldı

12 Temmuz tarihinde izleyicisiyle buluşacak olan korku, gerilim türündeki “Crawl”dan yepyeni bir afiş görücüye çıktı.


Film, Amerika'nın Florida eyaletinde meydana gelen 250 km hıza sahip kasırga sonrası babasını kurtarmaya çalışan Haley’nin mücadelesine odaklanıyor. Bütün uyarılara rağmen, kaybettiği babasını bulmak için, girmemesi gereken bölgelere giren Haley, ağır yaralı babasını bulur ancak bölgeden çıkmaya çalışırken, aşması gereken bir diğer engel ise timsahlardır.

 

Korku filmi severlerin heyecanla beklediği filmin yönetmenliğini “Aynalar”, “Tepenin Gözleri”, “Yüksek Tansiyon” yapımları ile tanınan Alexandre Aja üstlenirken; “Crawl”ın senaryosunu ise “Koğuş”, “Kötülük Tohumu” ve “Uzun Mesafe” yapımları ile tanınan Michael ve Shawn Rasmussen kaleme alıyor.

 

“Crawl”da babasını kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atan Haley Keller’a “Titanların Savaşı” ve “Karayip Korsanları 5:Salazarın İntikamı” filmlerinden tanınan 1992 doğumlu aktris Kaya Scodelario can verirken; babası Dave Keller’a “Er Ryan’ı Kurtarmak” ve “Maskeli Süvari” filmlerinden Barry Pepper hayat veriyor. Filmde ikiliye Ross Anderson, Colin Mc Farlene, Ami Metcalf gibi isimler eşlik ediyor.

 

“Crawl” filminden yayınlanan son afişi aşağıda görebilirsiniz.