Merakla Beklenen Men in Black’ten Yeni Bir Poster Yayınlandı

21.05.2019 10:46
Merakla Beklenen Men in Black’ten Yeni Bir Poster Yayınlandı

Men in Black” serisinin 4. filmi “Men in Black: International”dan yeni bir poster izleyicilerin beğenisine sunuldu.


“Men in Black: International” serinin diğer filmlerinden oldukça farklı bir film olarak karşımıza çıkıyor. Filmle oldukça bağdaşan oyuncular Will Smith ve Tommy Lee Jones, serinin dördüncü filminde rol almıyorlar. Oyuncu kadrosunda birçok sürpriz isim barından “Men in Black: International”da Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Chris Hemsworth, Emma Thompson, Liam Neeson gibi ünlü ve güçlü isimler yer alıyor.

 

Ek olarak, serinin önceki filmleri yöneten Barry Sonnenfeld de yönetmen koltuğunu F. Gary Gray’e devrediyor. Yapılan açıklamalara göre; bu büyük değişikliklere rağmen, film önceki yapımları yok saymıyor!

 

“Men in Black: International”da Chris Hemsworth ve Tessa Thompson, Ajan H ve Ajan M. rollerini üstleniyor. Dünya çapındaki bir cinayet gizemini çözmek için yeni bir ekip kuran ajanlara Liam Neeson M.I.B.'in İngiltere şubesinin başkanı, Emma Thompson ise ABD şubesinin başı olarak eşlik ediyor.

 

14 Haziran 2019’da vizyondaki yerini alacak olan “Men in Black: International”dan yayınlanan son afişi aşağıda bulabilirsiniz.