Merakla Beklenen Westworld 3. Sezondan Fragman Geldi!

20.05.2019 13:40

Farklı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken HBO dizisi “Westworld”ün 3. sezonunun fragmanı paylaşıldı.


4 Aralık 2018’de ikinci sezon finalini yapan “Westworld”, dünya genelinde 11.7 milyon izleyiciye ulaşmış ve IMDb’nin en popüler 100 dizisinin yer aldığı listede, üçüncü sıraya kadar yükselmişti.

 

Kovboyların yer aldığı bir parkta yaşayan insan görünümlü robotların yer aldığı ve zenginlerin eğlenmek için gittikleri Westworld’ü izleyiciyle buluşturan dizinin oyuncu kadrosunu Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandie Newton ve Anthony Hopkins ile Tessa Thompson gibi önemli isimler oluşturuyor.

 

Sevilen dizinin 3. sezonuna “Breaking Bad” dizisindeki Jesse Pinkman rolü ile oldukça beğeni toplayan Aaron Paul ve “Blackswan” filminden tanıdığımız Vincent Cassel de ekleniyor.

 

Merakla beklenen dizi “Westworld”ün 10 bölümden oluşması planlanan 3. sezonu, 2020 yılında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. “Westworld” dizisinin 3. sezonuna ait fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.