A Hidden Life’tan Yepyeni Görseller Paylaşıldı

21.05.2019 10:45
A Hidden Life’tan Yepyeni Görseller Paylaşıldı

72. Cannes Film Festivali’nde yarışacak olan “A Hidden Life”dan geçtiğimiz günlerde paylaşılan videonun ardından, yepyeni görselleri de sinema severlerin beğenisine sunuldu.


“İnce Kırmızı Hat”, “Hayat Ağacı”,Yeni Dünya: Amerika’nın Keşfi”, “Özgürlüğün Şarkısı” ve “Aşkın İzleri” filmlerinden de hatırlayacağınız, 3 kere Oscar adaylığı kazanan, usta yönetmen Terrence Malick’in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği "A Hidden Life" August Diehl’in canlandırdığı, Naziler için savaşmak istemeyen Avusturyalı Franz Jägerstätter'ın hayatını konu alıyor.

 

Cannes Film Festivali’nde Pedro Almodovar’ın “Pain and Glory”si, Bong Joon-ho’nun “Parasite,”i ,  Marco Bellocchio'nun “The Traitor,” ı gibi filmlerle yarışacak olan “A Hidden Life”ın oyuncu kadrosunda ise August Diehl, Valerie Pachner, Matthias Schoenaerts, Jürgen Prochnow ve yakın zamanda aramızdan ayrılan Michael Nyqvist ile Bruno Ganz gibi isimler yer alıyor.

 

2 saat 53 dakikalık süresiyle de oldukça iddialı olan “A Hidden Life”tan paylaşılan son görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

 

Filmden yayınlanan tanıtım videosunu gözünüzden kaçırdıysanız buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. 72. Cannes Film Festivali’nin programını hatırlamak ve “A Hidden Life” ile yarışacak filmlerin tam listesini görmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.