Heyecanla Beklenen Oyuncak Hikayesi 4’ten Türkçe Dublajlı Fragman Yayınlandı

27.05.2019 22:34

Vizyona girmesine bir aydan az zaman kalan “Oyuncak Hikayesi” serisinin 4. Filmi “Oyuncak Hikayesi 4”ten yepyeni Türkçe dublajlı fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu.

 

21 Haziran 2019 tarihinde vizyonda sevenleriyle buluşacak olan animasyon filminin ilki 1995 yılında yayınlanmıştı. 24. Yaşında ve son filminden tam 9 yıl sonra yeniden sinema perdesine dönecek olan “Oyuncak Hikayesi 4”ün yönetmenliğini serinin ilk iki filminde de yönetmen olarak görev yapan, ayrıca çok sevilen animasyonlardan  Yukarı Bak!”ın da yönetmeni olarak tanıdığımız John Lasseter üstleniyor. Merakla beklenen filmin senaryosunu ise Andrew Stanton,  Rashida Jones,  John Lasseter ve Will McCormack’tan oluşan bir ekip kaleme alıyor.

 

Yepyeni bir fragmanı paylaşılan filmin seslendirmesini ise Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Patricia Arquette, Bonnie Hunt gibi ünlü isimlerin yer aldığı bir kadro gerçekleştiriyor.

 

"Oyuncak Hikayesi 4"te Woody, Buzz Lightyear ve arkadaşları ile 9 yıl aradan sonra sinema perdesinde buluşurken aralarına yeni katılan Forky ile de tanışacağız. Ekibin katılan yeni üyesiyle, daha eğlenceli ve daha heyecanlı maceralanı izleyeceğimiz "Oyuncak Hikayesi 4"ün yayınlanan son fragmanını yukarıda bulabilirsiniz.