Sevilen Netflix Dizisi Dark'ın 2. Sezonundan Tanıtım Fragmanı Geldi

07.06.2019 22:13

 

İlk sezonu ile oldukça büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Netflix dizisi “Dark”ın 2. sezonundan yeni bir tanıtım fragmanı hayranlarının beğenisine sunuldu.


Alman yapımı gerilim dizisi; Almanya’nın Windem isimli kasabasında iki çocuğun kaybolmasıyla başlayan gizemli olayları konu alıyor. Dizi, iki farklı zaman diliminde geçen 10 bölümlük ilk sezonu ile hem izleyici hem de eleştirmenlerden tam not almayı başarmıştı.

 

“Dark” 2. sezonu ile 21 Haziran’da Netflix dijital platformu üzerinden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İlk sezonun ardından büyük bir heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosunu ise Louis HofmannOliver Masucci, Karoline EichhornMaja SchöneStephan KampwirthAngela Winkler, Jördis Triebel ve Lisa Kreuzer gibi isimler oluştuyor.

 

İlk sezonu 2017 yılında ekranlara gelen “Dark”, Almanya'da televizyon yapımlarına verilen en prestijli ödül olan Grimme Preis'a aday gösterilmişti.

 

Baran bo Odar ve Jantje Friese'in yarattığı “Dark”a 2. sezonunda eklenen yeni karakterler ile 21 Haziran’da Netflix ekranlarında prömiyerini yapacak. “Dark”ın 2. sezonundan yayınlanan tanıtım fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.