Merakla Beklenen Netflix Dizisi Dark'ın 2. Sezonundan Yeni Teaser

14.06.2019 15:28

Netflix dijital platformu üzerinden hayranları ile buluşmasına günler kala; ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan “Dark”tan yeni bir teaser da görücüye çıkarıldı.


“Dark”ın 2. sezonu 21 Haziran tarihinde Netflix’teki yerini alacak! Dizinin yeniden izleyiciyle buluşmasına adım adım yaklaşırken; diziden bir tanıtım fragmanı daha yayınlandı. Daha önce yayınlanan tanıtım fragmanında olduğu gibi, bu teaser da tam olarak 33 saniye sürüyor… Bakalım bu sayının özel bir anlamı olacak mı? Bunu ancak dizinin 2. sezonu başladığında öğrenebileceğiz.

 

Oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Alman yapımı gerilim dizisi; Almanya’nın Windem isimli kasabasında iki çocuğun kaybolmasıyla başlayan gizemli olayları konu alıyor. Dizi, iki farklı zaman diliminde geçen 10 bölümlük ilk sezonu ile hem izleyici hem de eleştirmenlerden tam not almayı başarmıştı.

 

Dizinin ikinci sezonunda Louis Hofmann, Oliver Masucci, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Angela Winkler gibi isimler yer alıyor.

 

“Dark”ın 2. sezonunda diziye yeni karakterler ekleniyor ve heyecanın bir tık daha artması bekleniyor. Merakla beklenen Dark’tan en son yayınlanan teaser'ı sizler için haberin yukarısına ekliyoruz.