Del Toro'nun Yeni Filminde Başrol Kim Olacak?

18.06.2019 11:20
Del Toro'nun Yeni Filminde Başrol Kim Olacak?

Meksikalı Yönetmen Guillermo Del Toro’nun bir sonraki filmi Nightmare Alley için başrol adayları şekillenmeye başladı. Filmin kadrosu için öne çıkan isim olan Leonardo DiCaprio’nun projede yer almayacağının ortaya çıkmasının ardından üzerine en çok konuşulan isim Bradley Cooper oldu.

 

Meksikalı yönetmen Guillermo Del Toro, geçen yıl The Shape of Water filmi ile "En İyi Yönetmen" dahil, tam 4 Oscar’a uzanmıştı. Del Toro bu başarısını kutlamaya çok fazla zaman harcamadan hemen bir sonraki projesi üzerinde çalışmaya başladı.  

 

Nightmare Alley, 1946 yılında William Lindsay Gresham tarafından kaleme alınan bir kitaptan uyarlanacak. Kitapta karnavallar ve ucube gösterilerinde çalışan bir adamın bu gösterinin yıldızlarının nereden geldiğini öğrenmeye çalışması ile başlayan macerası anlatılıyor.

 

İşte bu rol için düşünülen ismin Leonardo DiCaprio olduğu söylentileri vardı. Ancak son dedikodulara göre Del Toro’nun bu projesinde onunla birlikte çalışacak isim, 2018 Oscar töreninde ödüle uzanan bir başka isim olan Bradley Copper! 

 

Filmin oyuncu kadrosu henüz açıklanmış olmasa da, Nightmare Alley’nin çekimlerinin bu yılın sonbahar mevsiminde başlayacağı konuşuluyor. Del Toro da Shape of Water ve Pan’ın Labirenti filmlerinde tutturmuş olduğu "mistik veya doğa üstü ögeleri nostaljik zaman ve mekanlar ile birlikte işleme" formülüne uygun bir hikaye bulmuşa benziyor.