Testere Filmi Beklenenden Erken Gelecek

23.07.2019 17:17
Testere Filmi Beklenenden Erken Gelecek

Kendisine özel bir isim henüz bulunmamış olan yeni Testere film projesi ile ilgili, bekleyenlerini çok sevindireceğini düşündüğümüz bir gelişme yaşandı. Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin vizyon tarihi erken bir tarihe alındı. 

 

Hollywood'un sevilen komedyenlerinden biri olarak sayılan Chris Rock'ın hikayesini kaleme aldığı Testere film projesinin vizyon tarihi yaklaşık olarak beş ay öne alındı. Yani; eski vizyon tarihi olan 23 Ekim 2020 tarihi, yerini 15 Mayıs 2020'ye bıraktı. Bu yeni vizyon tarihi yalnızca izleyicileri etkilemiş olmadı aynı zamanda da, filmin Warner Bros imzalı Scooby Doo animasyon filmi ile aynı tarihte yayınlanarak ona rakip olması durumu ortaya çıkmış oldu.

 

Yeni Testere filmi, serinin 9. filmi olarak yayınlanacak olsa da, bilindiği kadarıyla seriden bağımsız bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Filmde Chris Rock, korkunç cinayet serisini araştıran bir polisi, Samuel L. Jackson ise onun babasını canlandıracak. Filmde Rock ve Jackson'a eşlik eden isimler arasında Max MinghellaMarisol NicholsFrank Licari ve John Tokatlidis gibi umut vaat eden oyuncular yer alıyor.

 

Yeni Saw filmi izleyicileriyle 15 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.