Lord of the Rings Dizisi Amazon Prime’da, Tanıtım Videosu Burada!

29.07.2019 09:25

Netflix, Amazon Prime, Hulu, Blu Tv ve daha nicelerinin savaşı kızışırken, Amazon Prime’dan ezici bir adım geldi!


J.R.R. Tolkien’in kült eserinden uyarlanan “Lord of the Rings” televizyon dizisi için Warner Bros ile Amazon Prime arasında anlaşma sağlanmasının ardından; bütün rakiplerini gerisinde bırakacak bu proje için Amazon yeni bir video yayınladı.

 

Yayınlanan tanıtım videosu alışılagelmişin dışında kalarak; dizinin değil, dizinin kamera arkasının tanıtımı yapıyor. Sırtını oldukça güçlü bir ekibe dayamış olan “Lord of the Rings” dizisinin sadece haklarını almanın Amazon’a 250 milyon dolar civarına malolduğu da konuşulanlar arasında! Tabii ki bu kadar yatırım yapılınca dizinin birden çok sezonu şimdiden onaylanmış durumda…

 

“Yüzüklerin Efendisi” serisinin ilk kitabı Yüzük Kardeşliği'nin öncesinde Orta Dünya'da geçen yeni bir hikayeyi anlatacak olan dizinin onaylanan ilk oyuncusu ise “Romper Stomper” dizisinin Cindi’si ve “The Cry" dizisinin Chloe’si olarak gördüğümüz genç oyuncu Markella Kavenagh oldu. Orlando Bloom ise dizide Legolas’ı canlandırmak için artık biraz yaşlı olduğunu düşündüğünü belirten bir açıklamada bulundu.

 

“Lord of the Rings” TV dizisinin kamera arkasını tanıtan videoyu yukardan izleyebilirsiniz.