Merakla Beklenen Peaky Blinders 5. Sezondan Fragman Yayınlandı

31.07.2019 10:42

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dram ve suç dizisi “Peaky Blinders”ın merakla beklenen 5. sezonundan bir fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu.


BBC’nin BAFTA, BAFTA TV Craft, IFTA gibi birçok prestijli ödülle onurlandırılmış yapımı “Peaky Blinders”ın 5. sezonunun yönetmenliğini "The Last Kingdom", “How About You", “Mr. Selfridge" gibi yapımlarda imzası bulunan Anthony Byrne üstleniyor.

 

Dizinin başrolünde Thomas Shelby rolü ile Cillian Murphy yer alırken ünlü aktöre Helen McCroryPaul Anderson gibi isimler de eşlik ediyor. Ancak “Peaky Blinders” yeni sezonun sürprizi “Split” yapımındaki göz dolduran performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Anna Taylor-Joy ve Sam Claflin!

 

4. sezon finali ile sevenlerini soru işaretlerine boğan “Peaky Blinders”ın aslında 5 sezon sürmesi planlanmış fakat daha sonrasında 6 ve 7. sezonun da çekilmesi kararına varılmıştı. Ancak dizinin gördüğü yoğun ilgi sebebiyle bu konuda bir değişikliğe gidilir mi bilemiyoruz. Ayrıca dizinin uzun metrajlı bir filminin yapılması da söz konusu…

 

Birinci Dünya Savaşı sonrasındaki İngiltere’de geçen ve buhran dönemine ışık tutan “Peaky Blinders”tan yayınlanan yeni fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz. 2014 yılında yayın hayatına başlayan “Peaky Blinders”ın yeni sezonunun ne zaman ekranlardaki yerini alacağı ise henüz netlik kazanmadı.