Aksiyon Filmlerinin Ustası, Birds of Prey'in Kamera Arkasında!

19.08.2019 11:15
Aksiyon Filmlerinin Ustası, Birds of Prey'in Kamera Arkasında!

2020’nin merakla beklenen yapımları arasında yer alan “Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)”in aksiyon sahneleri, alanında tecrübeli ve başarılı yönetmen Chad Stahelski tarafından kontrol edilecek!


Heyecanla beklenen filmin çekimlerinin bitmesinin ardından, artık bütün iş kamera arkasına kaldı. Belki de işin en zor kısmı başlamış olsa da; ünlü aksiyon film serisi “John Wick” filmlerinde de imzası bulunan Chad Stahelski, eminiz ki ekibin işini oldukça kolaylaştıracaktır.

 

7 Şubat 2020’de vizyondaki yerini alacak DC yapımı “Birds Of Prey” kadın kahramanların gücünü ön plana çıkaran bir yapım! Birçok sevilen karakterin bir araya geldiği filmde, kadın kahramanlar Harley Quinn, Huntress ve Black Canary, Cassandra Cain’i korumak için bir araya geliyor.

 

Filmde Harley Quinn’e yine Margot Robbie hayat verirken; Huntress’i Mary Elizabeth Winstead; Black Canary’i Jurnee Smollett-Bell canlandırıyor. Filmde oyuncusunu en son bulan Cassandra Cain karakterine ise Ella Jay Basco can verecek. "Birds of Prey" filminde, bu kadın kahramanların karşısında ise filmin kötü adamı Black Mask olarak ünlü aktör Ewan McGregor’u izleyeceğiz.

 

Yönetmenliğini Caty Yan, senaristliğini Christina Hodson ve yapımcılığını ise Margot Robbie ile birlikte Bryan Unkeless’in üstlendiği "Birds of Prey"e Stahelski’nin elinin değmesiyle heyecan dozu bir tık daha yükseldi.