Rambo: Last Blood Filminden Teaser Geldi

22.08.2019 11:03

Yeni yapımda da insan kaçakçıları ile mücadele edecek olan yılların eskitemediği muhteşem komando John Rambo’nun (Sylvester Stallone) yine zorlu bir maceranın tam ortasına düşüşüne şahitlik edeceğimiz Rambo: Last Blood filminden yeni bir teaser geldi.

 

Son 37 yıldır özellikle macera severlerin sinema arşivinde bulunan ve sinema dünyasına kült kahraman rollerinden birisini kazandıran Rambo efsanesi sona eriyor. Tabiri caizse Sylvester Stallone ile birlikte yaşlanan Rambo serisinin beşinci ve planlarda bir değişiklik olmazsa son filmi için yayınlanan bu fragmanda filme dair birçok ipucu bulmak mümkün olacak.

 

Adı ile serinin başlangıcı olan Rambo: First Blood filmine atıf yapan Rambo: Last Blood‘da Arizona'da yer alan bir çiftlikte yaşarken yaşadığı "Travma Sonrası Stres Bozukluğu" ile baş etmeye çalışan John Rambo hiç de zamanı değilken yine tehlikeli bir maceraya atılıyor.

 

Soğuk savaş dönemine denk geldiği için ilk üçlemede ağırlıklı olarak Ruslara karşı mücadele eden John Rambo serisi artık farklı konseptleri de deniyor. Bir önceki filmde Tayland-Burma sivil savaşına değinen senaristler bu sefer de insan kaçakçılığına odaklanıyor.

 

Şiddeti geride bırakıp gündelik işlerle geçimini kazanmaya karar veren Rambo arkadaşının torunu Meksika sınırında kaybolunca harekete geçer. Bu kez de karşısında merhametten ve acıma duygusundan uzak bir kaçakçı grubu vardır. 

 

Filmin bu yıl sonbaharda vizyona gireceği duyuruldu.