Netflix’in Yeni Dizisi Dark Crystal’dan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

27.08.2019 20:03

Tam adı “The Dark Crystal: Age of Resistance” olan yeni Netflix dizisi, Jim Henson’ın 1982 yapımı “The Dark Crystal” filminin öncesine odaklanıyor.


30 Ağustos tarihinde izleyici ile buluşmadan Türkçe altyazılı fragmanı ile izleyicinin beğenisine sunulan “The Dark Crystal: Age of Resistance”ın ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Jeffrey Addiss ve Will Matthews’ün yaratıcılığını üstlendiği dizi aksiyon, macera ve dram öğelerini bünyesinde topluyor.

 

Dizinin 10 bölümünü de “The Incredible Hulk”, “Kır Zincilerini” ve “Sihirbazlar Çetesi” gibi yapımlarında yönetmenliğini üstlenen Louis Leterrier yönetiyor.

 

 “The Dark Crystal: Age of Resistance” korkunç bir sırrı keşfeden üç genç Gelfling'in dünyayı acımasız imparatora karşı savunmak için çıktıkları zorlu bir yolculuğu konu alıyor. Dizideki karakterlere Helena Bonham CarterAwkwafinaAnya Taylor- Joy ve Taron Egerton gibi ünlü isimler sesleriyle hayat veriyor.

 

30 Ağustos’ta Netflix dijital platformu üzerinde yerini alacak olan “The Dark Crystal: Age of Resistance”dan yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.