Taika Waititi'nin Yeni Yapımı Jojo Rabbit’ten Fragman Yayınlandı

04.09.2019 14:44

Christine Leunens'ın "Caging Skies" romanından uyarlanan Scarlett Johansson’lı sinema filmi “Jojo Rabbit”ten bir fragman paylaşıldı.


Merakla beklenen film; Hitler’in ordusunda yer alan Jojo Betzler adlı bir çocuğa odaklanıyor. Annesinin evlerinde gizlice Yahudi bir kızı sakladığını öğrenen Jojo için büyük bir karmaşa başlayacaktır. Jojo, kendi kafasında Hitler’i en yakın arkadaşı ve sırdaşı olarak görmektedir. Faşizm içinde büyüyen ama kendi içinde merhametli olan Jojo Betzler’in kafa karışıklığı, nefret ettiği Yahudi kızın bir insan olduğunu anlamaya başlamasıyla duygu karmaşasına da dönüşecektir. Jojo, hayali arkadaşı Hitler ile bu haksızlığa karşı mücadele etmek isteyecektir.

 

Orijinal senaryosu ile dikkat çeken filmin senaristliğini de yönetmenliğini de üstlenen “Yeşil Fener", “Thor Ragnarok”, “Avengers: Endgame” gibi yapımlardan da tanıyacağımız Taika Waititi üstleniyor. “Jojo Rabbit”in başrolünde ise Jojo Betzler karakterine Roman Griffin Davis hayat verirken; Rosie Betzler rolünde ise Scarlett Johansson’ı izleyeceğiz. Ayrıca filmde Adolf Hitler karakterine, filmin yönetmeni olan Taika Waititi hayat verecek.

 

5 Eylül - 15 Eylül arasında gerçekleşecek olan Toronto Uluslararası Film Festivali’nde prömiyerini gerçekleştirecek olan “Jojo Rabbit”in ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz netlik kazanmadı.