The Walking Dead Spin-Off'undan Görseller Yayınlandı

07.10.2019 11:24
The Walking Dead Spin-Off'undan Görseller Yayınlandı

İlk yapımdan farklı olarak başrol için yeni nesil oyuncuları tercih eden The Walking Dead Spin-Off dizisine ait yeni görseller paylaşıldı. Yaratıcılığını Scott M. Gimple'ın üstlendiği The Walking Dead Spin-Off dizisine ait yayınlanan karelerde, zombiler tarafından ele geçirilmiş bir dünyada büyüyen çocukların atıldığı maceralara tanıklık ediyoruz. 

 

Bir varsayıma göre, The Walking Dead spin-off dizisinin aylardır sır gibi saklanan adı bu hafta sonu başlayacak olan New York Comic Con'da resmi olarak açıklanacak ancak etkinliğin öncesinde gündemde kendine sağlam bir yer açması için yeni görseller paylaşıldı. Dizinin yaracılığını üstlenmiş olan Scott M. Gimple, aynı zamanda The Walking Dead orijinal dizisinin bazı bölümlerinin senaristliğini ve yapımcılığını da üstlenmişti. 

 

Bu yeni spin-off’da, kıyametin ardından yetişen ilk neslin sığındıkları yerlerden çıkıp yavaş yavaş dünyaya yayılmasıyla başlayan bir hikâyeye tanıklık edeceğiz. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Annet Mahendru, Aliyah Royale, Nicolas Cantu, Diane Crooke, Hal Cumpston, Alexa Mansour gibi isimler yer alıyor. 

 

The Walking Dead spin-off dizisi 10 bölüm olarak 2020 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacak ancak net bir tarih söylemek şimdilik mümkün değil.