Maniac Cop Dizisi Yayınlanacağı Kanalı Buldu: HBO

14.10.2019 14:39
Maniac Cop Dizisi Yayınlanacağı Kanalı Buldu: HBO

Nicolas Winding Refn tarafından geliştirilen dizi projesi Maniac Cop, yayınlanacağı kanalı ve platformu sonunda seçti! Yetkililer, film serisinin dizi olarak hazırlanan yeni versiyonu HBO ve Canal+ ile resmi olarak anlaşma imzalandığı duyurdu.

 

Birçok başarılı yapımın yönetmenliğini üstlenmiş olan usta isim Nicolas Winding Refn'in imzasını taşıyacak olan Maniac Cop, HBO platformu için diziye dönüştürülecek. Dizinin konusu ise şöyle: Sokaklarda dolaşan üniformalı bir katil masum insanları öldürmeye başlar ve bu durum şehirde bir kaosa neden olur. Katil yüzünden şehirde dalga dalga yayılan bu paranoya nedeniyle halk da doğal olarak polise olan güvenini kaybetmeye başlar. Kaos içindeki şehirde yaşayan insanlar, katil bulunamadıkça “Katil, doğaüstü güçlere mi sahiptir?" sorusunu sormaya başlar…

 

Yönetmen Nicolas Winding Refn’nin yanısıra Universal Soldier'ın yönetmeni John Hyams de idari yapımcılık görevini üstleneceği dizi hakkında Refn, şu sözleri sarf etti: "John Hyams'in her zaman hayranıydım. Birkaç yıldır Maniac Cops filmlerinin yeniden yaratılmasından bahsediyorduk. Ama konu üzerinde çalışmaya devam ettikçe yarattığımız dünyanın daha derinlerine inmek isterken kendimizi bulduk. Maniac Cop en vahşi hırslarımızı fark etmemize ve muazzam bir kitleye ulaştıracak HBO ile anlaşmamıza neden oldu. Bu dizi katıksız bir şekilde aksiyon ve korku yolculuğu olacak."

 

Maniac Cop'ın planlanmış takvimi hakkında henüz bir bilgi mevcut değil.