The Crown 3. Sezondan Bir Tanıtım Videosu Geldi

14.11.2019 11:47

 

Netflix ekranlarında izleyicisiyle buluşmasına sayılı gün kalan The Crown dün İngiltere’de gerçekleştirdiği galasıyla konuşulmaya devam ederken; merakla beklenen dizinin 3. Sezonundan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.


İngiliz Kraliyet Ailesi’nin hayatını konu alan The Crown 17 Kasım tarihinde Netflix ekranlarındaki yerini alacak. Sony Pictures Television tarafından Netflix için hazırlanan diziden “New Cast, Same Story” yani yeni oyuncu kadrosu, aynı hikaye başlığı ile yeni bir tanıtım videosu hayranlarının beğenisine sunuldu.

 

Netflix’in sevilen dizisi The Crown’un 17 Kasım tarihinde hayranları ile yeniden buluşmasına sayılı günler kala yepyeni bir fragmanı hayranlarının beğenisine sunuldu.

 

3. Sezonu 1964 ve 1972 yıllarına ışık tutacak olan The Crown’da yer alacak yeni oyuncu kadrosu ise Olivia ColmanHelena Bonham Carter ve Tobias Menzies  gibi önemli isimlerden oluşacak. 

 

The Crown 3. sezonda Prenses Margaret ve Roddy Llewellyn arasındaki ilişkinin yanında Margaret Thatcher’ın yükselişini ve Camilla Parker Bowles'ı izleyeceğiz. Ayrıca İngiliz Kraliyet Ailesi’nin en sansoynenel isimlerinden olan Prenses Diana’yı izleyeceğimiz 4. Sezona bir adım daha yaklaşmış olacağız!

 

Sevilen Netflix dizisi The Crown’un 17 Kasım’da yayınlanacak 3. Sezonundan yayınlanan son videoyu yukarda bulabilirsiniz.