Lisa Joy’un Bilim Kurgu Filmi Reminiscence Setinden Görüntüler

18.11.2019 09:41
Lisa Joy’un Bilim Kurgu Filmi Reminiscence Setinden Görüntüler

Westworld, Pushing Daisies ve Burn Notici gibi yapımların senaryosunda yer alması sebebiyle tanıdığımız Lisa Joy’un hem yazıp hem de yönettiği yeni filmi Reminiscence’ın setinden gelen görüntüler sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Başrollerini Mae karakteriyle Rebecca Freguson ve Nick Bannister karakteriyle Hugh Jackman’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Natalie Martinez, Sheenan Cole, Daniel Wu, Thandie Newton, Angela Sarafyan, Marina de Tavira ve Cliff Curtis yer alıyor.

 

Bilimkurgu ve gerilim öğelerinin yanında romantizm öğesine de yer veren film ilginç senaryosuyla da sinemaseverlerin dikkatini çekti. Reminiscence filminin konusu ise şöyle; İnsanlar bir şey hatırlamak istediklerinde Nick Bannister'ınofisine gelir ve Bannister da kendileriyle neredeyse bir psikolog gibi ilgilenir. Geçmişimizdeki tüm dosyalar aklımızda saklanıyor ama asıl soru bizim bunlardan hangilerine erişebildiğimiz. Bannister'ın yeteneği, doğru soruları sormak ve küçük bir ücret karşılığında yeniden hatırlamak istediğiniz anıları bulmaktır. Bir gün ofisine çok küçük bir isteği olan gizemli bir kadın  gelir. Kadın kaybettiği anahtarların yerini bulmak istemektedir. Bannister çok geçmeden bu kadınla bir ilişkiye başlar ama ilişkileri kadının ortadan kaybolmasıyla son bulur. Onu bulmak için Bannister'ın kendi anılarında gezinerek kadının verdiği ipuçlarını toplamaktan başka çaresi yoktur.

 

Yapım çalışmaları süren filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Reminiscence setinden paylaşılan fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.