Cats Uyarlamasından Yeni Bir Fragman Paylaşıldı!

21.11.2019 11:03

Tom Hooper’ın Yönetmenliğini üstlendiği ünlü Cats müzikalinden uyarlanan ve önümüzdeki aylar içerisinde vizyondaki yerini alması planlanan filmden yepyeni bir fragman daha izleyicinin beğenisine sunuldu.


Oscarlı yönetmenin yeni Cats uyarlaması kullanılan son teknoloji efektlerle sinema seyircisini büyüleyecek olmasının yanı sıra, yıldız dolu oyuncu kadrosu ile de fark atıyor! Idris ElbaRebel Wilson, Ian McKellenJudi DenchJennifer HudsonJames Corden ve Taylor Swift  gibi son zamanların en popüler isimlerinin yer aldığı oyuncu kadrosuyla da merak uyandırıyor.

 

Zoraki Kral”, “Sefiller”, “İşkence Okulu”, “Danimarkalı Kız” gibi yapımlardan tanıdığımız Oscarlı yönetmen Tom Hooper uyarlamanın senaryorunu  T.S. Eliot , Andrew Lloyd Webber,Lee Hall’dan oluşan bir ekiple birlikte kaleme alıyor.

 

Ülkemizde tüm dünyadan birkaç hafta sonra vizyondaki yerini alacak olan Cats’de kostüm ve makyaj kullanılmıyor. Bunun yerine özel bir görsel efekt teknolokisi olan VFX adlı bir programla oyuncular karaktere bürünüyor.

 

Üçüncü fragmanı yayınlanan Cats 10 Ocak 2020’de dev ekrandaki yerini alacak.