Better Call Saul’den Müjdeli Haber!

21.11.2019 11:21

Kült suç dizilerinden olan Breaking Bad’in spin off’u niteliği taşıyan ve avukat Saul Goodman’a odaklanan Better Call Saul’den yayınlanan küçük bir tanıtım videosu ile iyi haber geldi.


Uzun zamandır 5. Sezonu beklenen ve yapım aşaması oldukça gizlilik içinde süren Breaking Bad filmi El Camino yüzünden birkaç defa ertelenen dizinin yayınlanma tarihi açıklandı. Better Call Saul 5. Sezonu ile 23 Şubat tarihinde yeniden buluşacak!

 

Minik bir tanıtım videosu ile açıklanan dizinin prömiyer tarihinin yanında karakter posteri olarak da görülebilecek görseller de görücüye çıkarıldı.

 

Suç ve dram öğelerini oldukça iyi harmanlayan dizinin yaratıcılığını Breaking Bad ve El Camino’nun yaratıcısı olan Vince Gillegan üstleniyor. Dizinin senaryosunda Peter Gould’da Gillegan’a eşlik ediyor. Merakla beklenen 5. Sezonu 10 bölüm olarak planlanan Better Call Saul’ün başrollerini Bob Odenkirk, Rhea Seehorn ve Jonathan Banks paylaşırken; beşinci sezonda onlara Rogelio Camarillo, Austin Boyce, Roland Buck III gibi isimler de eşlik ediyor.

 

Merakla beklenen Better Call Saul 5. Sezondan paylaşılan kısa videoyu yukarda, görselleri ise aşağıda bulabilirsiniz. Better Call Saul 5. Sezon ile 23 Şubat 2020 tarihinde ekranlardaki yerini alacak.